måndag 18 augusti 2008

Gott kaffe kräver hög effekt 
 Moccamaster Clubline / Silver

Vår mest sålda bryggare. En klassiker. Volym: 1,25 liter
Kapacitet: 10 koppar på 6 minuter
Effekt: 1520 W
Filter: 1x4
Funktioner: Kalkvarnare. Metallhölje. Droppstopp. Två effektlägen på värmeplattan.

Varje Moccammaster är handbyggd och individuellt testad. Bryggaren uppfyller alla kraven på en kaffebryggare från European Coffee Brewing Centre med tanke på tid och temperatur för att säkra dig bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe.
Maskinen är också bland marknadens säkraste.

Bryggaren är tillverkad i aluminium och har flottör som bryter strömmen till bryggelementet när bryggningen är färdig. Detta förhindrar att maskinen går varm. KB741 silver har dessutom 2-stegs brytare för varmhållningsplattan. Detta förhindrar förångning när man har en mindre mängd kaffe i kannan.
Filterhållaren har manuell "droppstopp" funktion, som gör att kannan kan tas bort medan filterhållaren står på plats. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra.
Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många, många år.

Moccamaster

En Moccamaster är en tyst kaffebryggare. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar kvar några droppar vatten i systemet.

En Moccamaster är snabb och brygger en full kanna på rätt tid, 6 minuter. Det gör den tack vare en unik teknik och en hög effekt på bryggelementet.

En Moccamaster brygger ett hett kaffe som är 92°C - 96°C. Om temperaturen på vattnet är över 96°C upplöses för många bittra smakämnen och kaffet blir beskt. Om vattnet är under 92°C orkar det inte trycka ut tillräckligt med smakämnen och kaffet blir tunt.

En kopp kaffe från Moccamaster är med andra ord smakfull.

Gå till Moccamaster.

Inga kommentarer: