fredag 5 september 2008

Sony Vaio kommer med stationära datorer

Sony har lanserat nya datorer igen och den här gången är det inte bärbart utan stationärt som gäller. De kommer ut med Vaio JS, LV och RT-serierna och trion verkar vara allt-i-ett PC-maskiner.

De tre modellerna kommer alla med en integrerad Blu-ray läsare. De skiljer sig dock en del åt och till exempel Vaio JS har en 20,1" XBRITE-ECO LCD tillsammans med en integrerad webbkamera och mikrofon. LV modellen däremot har en 24" WUXGA-skärm, dvs 1920x1200 upplösning, valbar Blu-ray brännare och inbyggd DVR-funktion med upp till 1 TB lagringsutrymme. Den har dessutom en HDMI-input där du kan ansluta andra enheter som till exempel en PS3.

Vaio RT-modellen kommer med en 25,5" Full HD LCD (1920x1080) som riktad mot videoredigerare och i den finns integrerade digitala TV-mottagare och HDMI in- och output. Du kan välja upp till 8 GB RAM och en utav Intels Core 2 Quad-processorer.

Priset av de tre ligger på 1000 dollar för JS, 1600 dollar för LV och 3300 dollar för RT. Trion kommer att finnas tillgänglig att köpa i mitten på oktober.

Klicka på bilden för större bild.

Inga kommentarer: